FACEBOOK voor bedrijven

Berichten van zakelijke pagina's bereiken de helft minder mensen sinds 2013. Facebook maakt het steeds moeilijker voor bedrijven om op te vallen. Leer hoe jij wél succesvol kunt zijn op Facebook.

Je leert hoe je je bedrijfspagina correct opzet om je doelpubliek zo goed mogelijk te bereiken. Je ontdekt via analytics welke cijfers belangrijk zijn om in de gaten te houden.

Je leert hoe je content maakt die opvalt. We reiken je een boel praktische tools aan. Je krijgt een lijst met praktische inspiratie om gedurende een maand elke dag een update te maken.

Je leert hoe je een community uitbouwt, met een pagina of met een groep. Je leert hoe je met tools efficiënter kunt werken en hoe je via geheime hacks nog meer uit Facebook kunt halen.

Je komt te weten wat de mogelijkheden zijn op het vlak van adverteren.


  • DUUR?
  • Opleiding van 1 tot 2 dagen. Grootte afhankelijk van de groep, de klemtoon en het aantal gewenste praktijkoefeningen.
  • VOOR WIE?
  • Voor iedereen die Facebook zakelijk wil inzetten. Inhoud afhankelijk van de voorkennis van de deelnemers. Kan zowel voor beginners als voor gevorderde gebruikers.
  • DOEL?
  • Na deze opleiding heb je een concreet plan in handen om je Facebook-inspanningen op een hoger niveau te tillen. Je beschikt over een lijst van inspiratie voor concrete updates die je cijfers aanzienlijk zullen verbeteren. Je kent de belangrijkste tools om efficiënter te werken en betere content te maken. Je weet hoe je meer uit je advertenties kunt halen. Samen zetten we je pagina en profiel 100% in orde.