FACEBOOK & instagram voor bedrijven

Facebook & Instagram maken het steeds moeilijker voor bedrijven om op te vallen. Leer hoe jij wél succesvol kunt zijn op deze populaire platformen.

Je leert hoe je je bedrijfspagina's correct opzet om je doelpubliek zo goed mogelijk te bereiken. Je ontdekt in je eigen analytics welke cijfers belangrijk zijn.

Je leert hoe je content maakt die opvalt. We reiken je een boel praktische tools aan. Je krijgt een lijst met inspiratie en een heleboel concrete voorbeelden van content die werkt, in jouw niche.

Je leert hoe je een community uitbouwt, met een pagina of met een groep. Je leert hoe je met tools efficiënter kunt werken en hoe je via geheime hacks nog meer uit Facebook & Instagram kunt halen.

Je komt te weten wat de mogelijkheden zijn op het vlak van adverteren en waarom het cruciaal is in je strategie.

  • DUUR?
  • Opleiding van één of meerdere dagen. Afhankelijk van het doel van de training, de grootte van de groep, de gewenste klemtoon en het aantal praktijkoefeningen. Voor de training licht ik de bestaande content door. De resultaten bespreken we tijdens de les.
  • VOOR WIE?
  • Voor iedereen die Facebook en Instagram zakelijk wil inzetten. Inhoud afhankelijk van de voorkennis van de deelnemers. Kan zowel voor beginners als voor gevorderde gebruikers. Ook focus op slechts één van beide netwerken is mogelijk.
  • DOEL?
  • Na deze opleiding heb je een concreet plan in handen om je inspanningen op Facebook en Instagram op een hoger niveau te tillen. Je beschikt over een lijst van inspiratie voor concrete updates die je cijfers aanzienlijk zullen verbeteren. Je kent de belangrijkste tools om efficiënter te werken en betere content te maken. Je weet hoe je meer uit je advertenties kunt halen. Samen zetten we je pagina en profiel 100% in orde. Je krijgt advies en tips op maat van jouw bedrijf.