Instagram en Pinterest voor bedrijven

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Sociale mediaplatformen die de klemtoon leggen op beeld, zijn de voorbije jaren sterk gegroeid.

Instagram telt meer dan 1,5 miljoen gebruikers in België. Pinterest groeide tot 100.000 gebruikers in België, voornamelijk vrouwen.

In deze training leer je hoe je Instagram & Pinterest inzet om je verhaal op de beste manier uit te dragen naar je publiek. Je leert hoe je sterke visuele content maakt. Je ontdekt tools om efficiënter te werken en je inspanningen te meten via analytics. Je komt te weten hoe je op de platformen kunt adverteren.

Je komt te weten hoe je nieuwe klanten vindt via Instagram & Pinterest. Je leert waarom Pinterest meer is dan een sociaal medium en waarom Instagram zo succesvol is.

✔ We verzamelden insidertips, geheime hacks en de beste voorbeelden van Pinners en Grammers uit Vlaanderen en de wereld.

DUUR?

Opleiding van 1 dag. Deze training kan ook afzonderlijk geboekt worden in een halve dag per platform.

VOOR WIE?

Voor al wie interesse heeft om met Instagram en Pinterest zakelijk in te zetten.

RESULTAAT?

Na deze training beschik je over een concreet actieplan om met Pinterest en Instagram aan de slag te gaan. Je weet hoe je de beste content en advertenties maakt en kent de belangrijke cijfers en tools om efficiënter te werken. Samen zetten we je pagina's 100% correct.