top of page
Marketing met Facebook en Instagram voor bedrijven

Facebook & Instagram voor bedrijven

Facebook & Instagram zijn de uitgelezen plek om je merk of bedrijf in de kijker te stellen. Maar wijzigingen aan algoritme maken het steeds moeilijker om op te vallen. Leer hoe jij wél succesvol kunt zijn. 

Vooraf maak ik een analyse van de huidige activiteit op Facebook en Instagram. Op basis daarvan stel ik een advies en actieplan op maat samen. 

  • Ik leer je hoe je content maakt die opvalt. Je krijgt een heleboel inspiratie en een pak concrete voorbeelden van straffe content in jouw niche. Dankzij een aantal tools leer je sneller en efficiënter werken.

  • Samen zetten we je pagina's correct op om je doelpubliek zo goed mogelijk te bereiken. Je ontdekt in je eigen analytics welke cijfers belangrijk zijn.

  • Je leert hoe je een community uitbouwt en volgers en klanten aantrekt. Je komt te weten wat de mogelijkheden zijn op het vlak van adverteren en waarom het cruciaal is in je strategie.

Dit traject is voor iedereen die Facebook en/of Instagram zakelijk wil inzetten. De inhoud is afhankelijk van de voorkennis van de deelnemers, zowel beginners als gevorderden. 

 

Na het traject heb je een concreet actieplan in handen en beschik je over alle knowhow om je inspanningen op Facebook en Instagram op een hoger niveau te tillen. 

bottom of page