top of page
janareist.jpg

Mijn reisreportages gebundeld

Ik woon op drie plekken – in Antwerpen en in de Oostkantons, en tijdens de winter in Spanje. Altijd onderweg, zo heb ik het graag.

 

Naast mijn job als freelance consultant en copywriter, schrijf ik geregeld reisartikels. Tien jaar geleden startte ik een reisblog op om mijn artikels te bundelen.

De lente in Miami, de trots van Moskou, de warmte van de Cambodjanen, het futuristische van Tokyo, de schoonheid van Bryce Canyon, de Beierse romantiek, de Tasmaanse stranden, carnaval in Montevideo. Reizen is het mooiste dat er is. 

 

Vroeger trok ik graag naar Azië of Amerika. Vandaag blijf ik liefst in Europa. Mijn reisreportages zijn 100% onafhankelijke journalistiek. Ik werk niet samen met bedrijven of reisorganisaties. Ik betaal alle kosten zelf. De voetafdruk van mijn vliegreizen compenseer ik via een CO2-taks.

Ik schreef in 2020 een 10 korte verhalen over de Belgische Eifel voor Het Nieuwsblad, en bundelde ze tot een e-boek. Je krijgt het als welkomstgeschenk als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van deze website. 

bottom of page