top of page

Brightest haalt meermaals de media met verrassende initiatieven

Bijgewerkt op: 20 apr. 2020

Brightest is gespecialiseerd in softwaretesting. Op enkele jaren tijd groeide de start-up uit tot een toonaangevende speler in de sector. Ik mocht Brightest helpen bij de mediacampagnes van het bedrijf. 


'Jana verstaat de kunst om de essentie van een verhaal in the picture te zetten, waardoor we een aantal keer door de media werden opgepikt. Dat heeft ons allesbehalve windeieren gelegd’, zegt Pieter Chiau, mede-oprichter van Brightest.


De oprichting van Brightest, en de aansluiting bij Gumption Group, trok de aandacht van vakbladen en techmagazines, maar ook nationale media als Radio1 (link) en De Morgen (link) toonden interesse in de verfrissende aanpak van het testingbedrijf.


Brightest telt 65 medewerkers. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan het welzijn van het team. De welzijnscoaching voor medewerkers kwam uitgebreid in het nieuws, onder meer op ATV en Het Laatste Nieuws

'Wij zijn fan van de professionaliteit en kwaliteit van oplevering van Jana’s werk', zegt managing partner Pieter Chiau. 'Deadlines worden gerespecteerd, en het is altijd vlot en aangenaam samenwerken.'

SwITch-succes


Vooral het SwITch-traject van Brightest trok overweldigende media-aandacht. Brightest geeft mensen met een passie voor IT de kans om zich te scholen tot technische Software Quality Consultant tijdens een traject van 40 weken. Er was veel interesse vanuit de media voor het initiatief.


Zowel nationale media als lokale pers en vakbladen brachten dit nieuws. Onder meer Radio1, Het Laatste Nieuws, De Morgen, Made in Antwerpen, Computable, ATV en de Gazet van Antwerpen belichtten het verhaal.


Brightest ontving dankzij deze media-aandacht meer dan 800 sollicitaties om deel te nemen aan het traject. 


Bezoek de website van Brightest via www.brightest.be
19 weergaven0 opmerkingen
bottom of page