top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverwuytsjana

Zomer van 1939 in bestsellerlijsten

Bijgewerkt op: 3 dagen geleden

Samen met mijn man Marnix Peeters bracht ik De zomer van 1939 uit. Het boek gaat over België in de laatste zomer voor de Tweede Wereldoorlog. Naast de research, de interviews en het schrijven van het boek, zorgden we ook voor de promotie via onze uitgeverij Pottwal Publishers.


Op een rommelmarkt in Uruguay vonden Marnix en ik een Guide Michelin België-Luxemburg 1938-1939. Het werd het begin van een wonderbaarlijke zoektocht. Na een jaar van research begonnen we aan een tocht door België. Het België van tachtig jaar geleden: het land in z’n laatste zomer vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog.Als resultaat van de pr-campagne verschenen er recensies in Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, De Morgen, Het Belang van Limburg, Metro, Kerk & Leven en 't Pallieterke.


We gaven radio-interviews aan Radio 2, Radio Nostalgie, Radio Minerva en Radio Centraal, televisie-interviews aan Rob TV, Ring TV, TV Oost en ATV.


Er verschenen artikels in De Zondag, Bruzz, Standaard Boekhandel Magazine, Metro, GVA, VAB Magazine, june, Krant van West-Vlaanderen, Steps, HLN Nina. Lees de recensies via de website van onze uitgeverij.


We lanceerden een organische en betaalde Facebook-campagnes met video’s getarget op regio en interesse. We behaalden een advertentieresultaat dat tot 13 keer hoger ligt dan gemiddeld.  Het boek stond wekenlang in de top-30 van Standaard Boekhandel en is inmiddels toe aan de tweede druk.


Het boek is te koop in de winkel en online, via http://bit.ly/DeZomerVan1939
106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page