Sociale media strategie & content.jpg

Sociale media strategie & content

Ik leer je hoe je sociale media juist inzet voor je bedrijf. Hoe krijg je meer likes, volgers én vooral: klanten?

Vooraf maak ik een analyse van de huidige socialemedia-activiteit. Ik neem cijfers, strategie en content onder de loep. Op basis daarvan stel ik een training op maat samen. De volgende onderdelen komen aan bod. 

  • Je leert realistische doelen formuleren in een concreet socialemediaplan. Zodat je weet waar je staat en waar je naartoe gaat. Te vaak beginnen bedrijven zonder actieplan en raken verloren.

  • Je leert hoe je sterke content maakt, in tekst en beeld. Je krijgt tal van tips om sneller en efficiënter te werken met de social tools die passen bij jouw bedrijf.

  • Je leert welke cijfers belangrijk zijn. Je komt te weten hoe je omgaat met moeilijke klanten, hoe je medewerkers motiveert en waarom advertenties belangrijk zijn. Samen zetten we je pagina's op orde zodat je het juiste doelpubliek bereikt.

Deze formule is geschikt voor ondernemers, vrije beroepen, starters, kmo’s, community managers en marketeers. De klemtoon en duur van de training is afhankelijk van het doelpubliek. 

Aan het einde van de rit heb je een concreet socialemediaplan voor jouw bedrijf in handen. Je beschikt over alle knowhow om van je socialemediamarketing een succes te maken.