Hallo. Ik ben Jana Elza.

Ik ben gespecialiseerd in het vertellen van een verhaal dat werkt. Noem me geen marketeer. Of copywriter. Of social media manager. Ik ben alles-in-één. Onestopshop verhalenmaker voor bedrijven en organisaties. 

Mijn eerste naam is Jana, zo kennen vrienden en familie me. Mijn tweede naam, Elza, kreeg ik van mijn grootmoeder.

 

Tien jaar lang werkte ik in de journalistiek. Lang voor storytelling een modewoord werd, leerde ik verhalen maken op de strafste redacties van het land: bij Het Nieuwsblad, De Morgen en Het Laatste Nieuws. Daar stond ik aan het hoofd van een team van 220 journalisten en leidde ik digitale projecten. In 2015 trok ik de redactiedeur achter me dicht.

 

Ik koos heel bewust voor een freelance bestaan. Mijn kantoor is thuis. Ik vergader via Skype. Vandaag combineer ik mijn journalistiek inzicht met mijn digitale kennis. Ik help organisaties en bedrijven om hun verhaal te vertellen en klanten te vinden. Via sociale media, via print en audiovisuele media. Via één-op-éénbegeleiding of trainingen in groep. Via strategisch advies, opleidingen of door teksten te schrijven. 

 

Technologie heeft me altijd gefascineerd. Ik ben online sinds de 56k-modem en social sinds MySpace. Sinds mijn 24ste geef ik les in digitale technieken. Digitale evoluties volgen elkaar steeds sneller op. Daarom maak ik elke dag tijd om mezelf bij te scholen.

Ik woon op 2 plaatsen, in Antwerpen en de Oostkantons. De stad en het dorp, het beste van twee werelden. Laat me niet kiezen. Overwinteren doe ik in het buitenland, ergens waar het warm en zonnig is. Als ik op reis ga, neem ik mijn bloggerief mee. Mijn reisverhalen verschijnen ook op papier, in Het Laatste Nieuws. 

 

Ik kijk er naar uit om je te leren kennen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik stuur je meteen mijn verhalenbundel 'Groeten uit de Eifel' als welkomstgeschenk

©2020 door Jana Elza. Privacyverklaring. Gemaakt met Wix.com