top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverwuytsjana

Hifluence trekt de aandacht van lokale en nationale media

Bijgewerkt op: 19 apr. 2020

Hifluence helpt bedrijven om psychologische veiligheid, productiviteit en efficiëntie te verhogen in teams en om zelfsturing en innovatie te stimuleren. Ik begeleidde Hifluence de voorbije jaren met zowel mediacampagnes als op het vlak van sociale media.


Oprichter Nick Van Langendonck: “Hifluence helpt de maatschappij om organisaties te creëren die zij nodig heeft. We helpen dappere leiders om het beste in mensen naar boven te halen.” Hifluence past toe wat ze promoten bij klanten. Het bedrijf toont dat een andere vorm van leiderschap en management succesvol kan zijn.


Op verschillende momenten begeleidde ik Hifluence in de voorbije jaren met mediacampagnes. “Jana schrijft mijn gedachten beter neer dan dat ik ze zelf kan bedenken. Ze is een storyteller pur sang en weet als geen ander de sociale media te bespelen”, zegt Nick Van Langendonck.
Hifluence verscheen onder meer in Het Laatste Nieuws, De Morgen, Computable, Gazet van Antwerpen en Jobat op verschillende momenten met diverse nieuwsberichten. Telkens werd een aanpak op maat uitgedacht. “Door het artikel van Jobat hebben we onze huidige CEO leren kennen”, zegt Nick Van Langendonck. “Hij was geïnspireerd door de boodschap van Hifluence en wilde er graag zijn schouders onder zetten. Zo zie je maar wat de impact kan zijn van een sterke mediacampagne.”


Het team van Hifluence volgde recent ook enkele workshops over sociale media. Samen brachten we de uitdagingen en opportuniteiten in kaart. Op dit moment wordt de strategie uitgerold met behulp van communicatiebureau Marbles, dat Hifluence begeleidt met de uitvoering.


Bezoek Hifluence via www.hifluence.eu en luister naar de podcast.
32 weergaven0 opmerkingen

Yorumlar


bottom of page