top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverwuytsjana

'Zomer van 1939, tijdreis door België met de Guide Michelin' succesvol gelanceerd

Bijgewerkt op: 8 mei

Samen met mijn man Marnix Peeters bracht ik De zomer van 1939 uit. Het boek gaat over België in de laatste zomer voor de Tweede Wereldoorlog. Naast de research, de interviews en het schrijven van het boek, zorgden we voor de promotie via onze uitgeverij Pottwal Publishers.


Op een rommelmarkt in Uruguay vonden Marnix en ik een Guide Michelin Belgique-Luxembourg 1938-1939. Het werd het begin van een wonderbaarlijke zoektocht. Na een jaar van research begonnen we aan een tocht door België. Het België van tachtig jaar geleden: het land in z’n laatste zomer vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog.


jana elza wuyts en marnix peeters met een michelingids guide michelin 1939

Als resultaat van de pr-campagne verschenen er recensies in Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, De Morgen, Het Belang van Limburg, Metro, Kerk & Leven en 't Pallieterke. We gaven radio-interviews aan Radio 2, Radio Nostalgie, Radio Minerva en Radio Centraal, televisie-interviews aan Rob TV, Ring TV, TV Oost en ATV. Er verschenen artikels in De Zondag, Bruzz, Standaard Boekhandel Magazine, Metro, GVA, VAB Magazine, june, Krant van West-Vlaanderen, Steps, HLN Nina. Lees de recensies via de website van onze uitgeverij.


We lanceerden een organische en betaalde Facebook-campagnes met video’s getarget op regio en interesse. We behaalden een advertentieresultaat dat  13 keer hoger lag dan een gemiddelde advertentiecampagne. 


Het boek is enkel nog te bestellen bij de auteurs.

Stuur een mailtje naar info@janaelza.com.
cover boek de zomer van 1939 van jana wuyts en marnix peeters
110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page